Programma Healthy and Fit

Wij hanteren een gezonde manier, zonder uithongering en 100% natuurlijk.

Dit is  geen crashdieet maar een Healthy Lifestyle programma, dus wanneer je met ons programma klaar bent zal je jouw gewicht kunnen behouden, dat is het uiteindelijke doel

En daarbij mag je echt wel een keertje een cheatdag hebben en iets extra drinken of eten.

Wij werken met programma’s waarin gezonde voeding op nummer 1 staat en uithongering echt niet hoeft.

Voor mij is het van belang dat het programma makkelijk te volgen is, zonder gedoe, dat je het makkelijk vol kan houden en vooral die in jouw leefsituatie past om uiteindelijk bij jouw doel te komen. Zo blijven wij gemotiveerd en gedreven om bij ons doel te komen

Ik werk absoluut niet met diëten daar sta ik zelf niet achter omdat wij vaak aankomen en wij leren niet precies hoe wij gezond gewicht kunnen verliezen en vooral het behouden zonder streng met jezelf te zijn. Ik/ wij richten ons voornamelijk op het opbouwen van een nieuwe evenwichtige/ gezonde levensstijl (80%)

Wij gaan dus samen op zoek naar een gezonde levensstijl die voor jou haalbaar is in kleine stapjes. Daarnaast moedigen wij natuurlijk iedereen aan om dagelijks in beweging te komen, en balans blijft belangrijk , fysieke activiteiten. Het kan dus een grote wandeling zijn maar het kan ook bijvoorbeeld Yoga zijn of een Full Body work out.
Vanuit onze programma’s is 20 % dus beweging/sport. Daarnaast hebben wij er voor gekozen om met hoog kwalitatieve voedingssupplementen te werken. Met deze supplementen zijn wij erzeker van dat je dagelijks de nodige nutriënten binnen krijgt zo dat jouw lichaam op top in werking is en vooral niks te kort komt elke dag op nieuw. Ze zijn hier je op weg te helpen naar gezond en fit lichaam.

Samengevat wij werken samen aan je voeding (gezonde levensstijl) , we gaan langzaam meer bewegen en wij gebruiken hierbij onze producten om de proces makkelijker te maken en haalbaar.

je hoeft je in iedere geval niet zorgen te maken over trek hebben, want onze programma´s variëren en laten je zeker de keus om 3 evenwichtige maaltijden te eten en daarnaast mag je gewoon snacken (niet enkel fruit maar denk hierbij aan yoghurt met fruit, ei, noten etc.. )

Snacken op een verantwoorde manier is zeker geen straf.

 

Ontdek welk programma het beste bij jou past!

Vul het formulier in en ontvang het vrijblijvende advies in jouw inbox!

Alle programma’s zijn inclusief:

​Detoxweek

Lifetime voedingsplan voor een blijvende gezonde lifestyle

E-book voor een blijvende gezonde lifestyle

Coaching via whatsapp 4 maanden lang

Lid van onze exclusieve supportgroep voor klanten

Voor ieder budget

​Fit E-book met workouts voor thuis

​Elke week motiverende support berichtjes in je inbox

Elk programma dat je kiest is inclusief:

 

  • Lid van onze community: een groep van dames die ook bezig zijn hun eetstijl aan te passen en willen afvallen. In deze community vind je gelijkgestemden die jou zullen inspireren en motiveren, want samen gaat vaak het beste! Het is een zeer actieve groep waarin je ook gezonde recepten kan vinden en goede tips!

 

 

RESULTATEN PROGRAMMA:

Vul het formulier in en ontvang het vrijblijvende advies in jouw inbox!