Premium capsules

Een boost voor je immuunsysteem!

De premium capsules bevatten de essentiële voedingsstoffen uit 30 verschillende soorten biologisch geteelde fruit en groenten waar het water, suiker en zout uitgehaald is.

Een  capsule bevat 30 soorten fruit, groenten en bessen.

Dat geeft u alle plantenstoffen, vitaminen en mineralen die u nodig heeft om elke dag succesvol te laten verlopen en u prettig in uw vel te voelen

Ze helpen jou om aan de gestelde 7 porties groente en fruit per dag te komen en versterken daardoor het imuunsysteem, verhogen je stofwisseling, detoxen jouw lichaam en je krijgt meer energie

 

 

Juice PLUS+® Ingredients - Berries

De premium capsules zijn de ideale oplossing, om bestaande tekorten aan waardevolle ingrediënten uit fruit, groenten en bessen aan te vullen. De bereiding gebeurt ter plaatse en heeft zich bewezen.
De maximale instandhouding van de voedingsstoffen is verzekerd, talrijke studies bewijzen, dat ons lichaam de in de capsules aanwezige voedingsstoffen gedeeltelijk zelfs beter opneemt en aanziet als vers fruit en verse groenten.

Basis

De basis van de producten zijn hooggeconcentreerde waardevolle sap- en markpulvers uit vers en rijp fruit, groenten, als ook uit verse en rijpe bessen.


Bereiding

Bij de bereiding wordt, een door de firma eigen bereidingswijze toegepast, die in de loop der jaren verder verbeterd werd om een zo hoog mogelijke kwaliteit en een maximaal behoud van de waardevolle micro-voedingsstoffen te kunnen garanderen.

DE VERSCHILLENDE PRODUCTIEFASES:

1. Oogst van fruit, groenten en bessen tijdens de volrijptijd. (maximaal behoud van de aanwezige stoffen)
2. Zachte en zorgvuldige reiniging
3. Persen en sapbereiding, van de speciaal uitgezochte fruit-, groenten- en bessensoorten, direct ter plaatse en onder
koeling (hoogste behoud van de micro-voedingsstoffen)
4. Het drogen, dit gebeurt op een firma-eigen wijze
5. Toevoegen van het gedroogde vruchtvlees en groentenmark
6. Supplement van een paar mindere micro-voedingsstoffen, natuurlijke oorsprong

Kwaliteitsgarantie

Regelmatige kwaliteitscontroles volgens de hoogste eisen en gebruikmaking van de modernste methoden van analsye, dat verzekert de kwaliteit van de producten.
Ze verzekeren de gebruikers kwalitatief volmaakte producten

3. DE EIGENSCHAPPEN KORT SAMENGEVAT

In de fruit-groenten-en bessencapsules zitten:
veel waardevolle micro-voedingsstoffen, die in fruit, groenten en bessen, op natuurlijke wijze en in hun natuurlijke omgeving behouden zijn. ontelbare secondaire plantenstoffen (SPS)

De biologische beschikbaarheid van de producten is meermaals wetenschappelijk bewezen.
Bovendien is ook te vermelden dat alle producten volgens de Codex Alimentaris-Standard vrij van gluten zijn.
Eveneens vrij van lactose.

Alle voeddingssupplementen zijn vrij van:
conserveringsstoffen
synthetisch kleurstoffen
chemisch stabilisatoren
gen-technisch veranderde organismen(GVO)
kunstmatige smaken

Fruit-, groenten- en bessenmix.

Dit voorziet jou elke dag van een grote variëteit aan waardevolle ingrediënten.

FRUIT CAPSULES:
appels, sinaasappels, ananas, acerolakersen, perziken pruimen, dadels en rode bieten
GROENTEN CAPSULES:
wortelen, peterselie, suikerbieten, broccoli, groene kool, witte kool, tomaten, spinazie, knoflook
BESSEN CAPSULES
concord druiven, granaatappels, bosbessen, blauwe bessen, bramen, vlierbessen, frambozen, veenbessen (cranberries), rozijnen, alsook cacao, artisjokken en gember.

 

HET BESTE VAN FRUIT EN GROENTEN

Dit is aangetoond door verschillende onafhankelijke studies.
Naast andere zaken, laten de resultaten zien dat dor de hoeveelheid belangrijke werkzame stoffen in de bloedspiegel verhoogd wordt. En dat binnen een korte periode.

Bron: Circa 30 studies

Test het en ervaar de voordelen van de Premium capsules.

Antioxidants with Juice PLUS+®

KRACHTIGE ANTIOXIDANTEN BESCHERMEN UW LICHAAM

U wilt uzelf en uw lichaam beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Juice Plus+® kan helpen. Onze hoogwaardige geconcentreerde producten bevatten allerlei soorten belangrijke antioxidanten.

Volgens het American National Cancer Instituut zijn antioxidanten “substanties die cellen kunnen beschermen tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Voorbeelden van antioxidanten zijn o.a. betacaroteen, lycopeen, vitamine C en E en andere substanties. Veel van deze antioxidanten komen uit fruit en groenten”. En juist deze substanties krijgt u met de Premium capsules binnen.

IN EEN OOGOPSLAG

De premium capsules bestaan uit vers geoogst, geconcentreerd fruit, groenten en bessen.

De premium capsules zijn vrij van:

  • Gluten
  • Lactose
  • Kunstmatige aroma’s en kleurstoffen
  • Chemische stabilisatoren

De premium capsules staan onder constante controle van het SGS INSTITUT FRESENIUS en gecertificeerd door Informed-Choice.

UITGEBREID GETEST

De Premium capsules zijn uitgebreid getest in diverse onderzoeken

De onderzoeken tonen aan dat de Premium capsules:

  • belangrijke fytonutriënten levert die door het lichaam worden opgenomen
  • oxidatieve stress helpt verminderen
  • een gezond immuunsysteem en DNA-integriteit helpt te ondersteunen
  • een positieve invloed heeft op bepaalde belangrijke indicatoren van het welzijn van hart- en  bloedvaten.

GROENTEN, FRUIT EN BESSEN:

VITALE ELEMENTEN VOOR UW LICHAAM

Het dagelijks eten van voldoende groente, fruit en bessen is van essentieel belang voor een goede voeding en goede gezondheid.

Groente, fruit en bessen zijn een belangrijke bron van vitaminen, mineralen, fytonutriënten en vezels. Daarnaast hebben zij een laag vet- en kaloriegehalte.

Veel van de voedingsstoffen en fytonutriënten die in groente, fruit en bessen worden aangetroffen zijn krachtige antioxidanten.

Ons lichaam produceert voortdurend vrije radicalen, een natuurlijk bijproduct van onze stofwisseling. Daarnaast bestaan er veel externe bronnen van oxidanten of vrije radicalen zoals roken, UV-licht en vervuiling.

Ons lichaam heeft bepaalde vrije radicalen nodig, maar een teveel hiervan kan cellen beschadigen en schadelijke kettingreacties veroorzaken. Deze beschadiging wordt vaak “oxidatieve stress” genoemd.

Antioxidanten kunnen schadelijke reacties die door vrije radicalen worden veroorzaakt helpen beperken.

Hoewel het lichaam zelf antioxidanten produceert, zijn de antioxidanten die we via onze voeding verkrijgen, en dan met name uit groenten, fruit en bessen, van groot belang in de reductie van oxidatieve stress in het lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen eenvoudigweg door het eten van meer groenten, fruit en bessen, de oxidatieve beschadiging kunnen verminderen. Dit draagt tevens bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem.

EEN LEEFSTIJL MET VEEL MOGELIJKHEDEN

U wilt zich goed voelen. Daarvoor moet u uw lichaam met de juiste brandstof voeden. Vers fruit en groenten geven u de nodige power om uw dagelijkse uitdagingen  aan te kunnen: hetzij in uw werk of in uw vrije tijd.

Genoeg fruit en groenten binnenkrijgen is niet altijd gemakkelijk in een modern, stressvol dagelijks leven. Dat is waarom wij als de Juice Plus+® Company het zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. Onze producten overbruggen het tekort tussen wat we zouden moeten eten en wat we daadwerkelijk elke dag eten.

We hebben 30 soorten van de beste fruit, groenten en bessen concentraties in een gemakkelijk in te nemen capsulevorm gestopt.  Dit betekent dat u de kracht van hoogwaardige plantenstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. U krijgt ook tegelijkertijd de voordelen van belangrijke antioxidanen – die vooral waardevol zijn voor inwendige en uiterlijke schoonheid.

De optimale dosering voor elke volwassene  is twee fruit, groenten en bessen capsules per dag. Kinderen tot 13 jaar nemen één fruit, groenten en bessen capsule per dag. Altijd met veel water.

Waarom niet uitproberen? Ga naar de webshop

ERVAAR HET LEVEN MAXIMAAL

U houdt van uw leven. Daarom zorgt u dat u fit bent en zorgt u voor een gezonde leefstijl. U wilt het beste uit de dag halen zonder compromissen.

De Juice Plus+® Company kan uw partner worden om u te helpen het leven ten volle te leven. Wij inspireren  mensen wereldwijd om meer uit het leven te halen, zich fijner in hun vel te voelen en persoonlijke doelen te halen. De Juice Plus+® Experience laat u wegen zien en deelt persoonlijke ervaringen, om u  en uw familie en vrienden te laten zien wat men bereiken kan .

De Juice Plus+® Experience is een stress vrije ervaring en houdt kleine vorderingen in, geschikt voor uw leefstijl.

Veel mensen wereldwijd zijn al fan van de Juice Plus+® Company, onze Juice Plus+® en onze Juice Plus+® Complete producten, inclusief veel professionele en duursporters. Dit komt niet als een verrassing omdat onze producten perfect geschikt zijn voor atleten om hun lichaam te voorzien van natuurlijke voedingsstoffen, helpen herstel te versnellen en uiteindelijk de algemene prestaties te verhogen.

Voor families met kinderen adviseren we van harte ons Juice Plus+® Children’s Health Study. Juice Plus+® startte deze observatiestudie omdat de voeding van kinderen en jongeren bijzonder belangrijk voor ons is.

Per slot van rekening is het nooit te vroeg om een begin te maken je lekker in je vel te voelen.

HOE WORDEN DE PREMIUM CAPSULES GEMAAKT?

VERS VAN DE BOERDERIJ: DE REIS VAN DE VEENBES


Ontdek het verhaal achter onze ingrediënten…

Ontmoet Bill uit Wisconsin die verantwoordelijk is voor de teelt en het selecteren van enkel en alleen de beste veenbessen voor in onze producten

ZONGERIJPTE FRUIT EN GROENTEN RECHTSTREEKS VAN HET VELD

Alle ingrediënten in Juice Plus+® worden geoogst wanneer ze volledig rijp zijn. Dat betekent voor u, de beste kwaliteit direct van het veld!

Onze in eigen beheer ontwikkelde pers- en droogprocedure verwijdert water en onbruikbare componenten en concentreert voorzichtig alle plantenstoffen.  Dat betekent dat zoveel mogelijk voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm worden behouden.

ONZE PARTNERS LEVEREN TOP KWALITEIT

We willen het beste voor u. Daarom inspecteren we onze leveranciers regelmatig – van het planten tot de oogst en verder.

We blijven vriendschappelijke relaties met onze partners onderhouden om dit te kunnen doen. Want vertrouwen en duurzaamheid zijn de beste basis voor kwaliteitsproducten.

ZORGVULDIGE CONSERVERING

We moeten snel zijn om u te kunnen laten profiteren van de beste delen van fruit en groenten.

Daarom bouwen we onze Juice Plus+®  pers- en droog fabrieken in de directe nabijheid van de boerderijen, waar onze waren worden geoogst. Zo worden onze ingrediënten vers van het veld meteen verwerkt.

Waar dat onmogelijk is, gebruiken we Individual Quick Freezing Process (IQF): fruit en groenten worden ‘shock’ gevroren en blijven vers.

En deze versheid kunt u nog duidelijk bespeuren in uw welzijn.

CERTIFICERING

door SGS INSTITUTE FRESENIUS

Juice Plus+®  Premium capsules zijn getest door het  SGS INSTITUUT FRESENIUS en hebben hun kwaliteitszegel gekregen. Het zegel vindt u o.a. op de Duitse verpakking.

Om ervoor te zorgen dat dit zegel behouden wordt, moet Juice Plus+®  regelmatig een onafhankelijk en vastgesteld aanbestedings- en  testproces doorlopen. Aan alle eisen gespecificeerd door de wetgever en de specialisten van het SGS Institut Fresenius moet worden voldaan. Daartoe behoren: de productie omgeving, de  ingrediënten, hygiene en verpakking.

DOOR INFORMED-CHOICE

De capsules van Juice Plus+ Premium zijn gecertificeerd door Informed-Choice. 

De certificering door Informed-Choice is een vrijwillig programma voor bedrijven van supplementen. Gecertificeerd zijn verzekert dat de producten nauwgezette controles en tests hebben ondergaan om te verzekeren dat het product niet verontreinigd is door stoffen die door het Wereldantidopingagentschap (WADA) verboden zijn en dus veiliger zijn voor gebruik. Voor meer informatie.

WAT ZIT ER EIGENLIJK IN GROENTEN EN FRUIT WAT HET ZO GEZOND MAAKT ? 

Iedereen weet dat groente en fruit goed voor je zijn. Maar waarom zijn groente en fruit zo gezond? In de eerste plaats zitten er veel vitamines in groente en fruit. Deze zorgen ervoor dat je lichaam goed functioneert. In groente en fruit zit vooral veel vitamine C en foliumzuur. Vitamine C is belangrijk voor een goede weerstand. Foliumzuur voorkomt bloedarmoede en
is belangrijk bij de groei.
Daarnaast zitten er mineralen in zoals kalium (helpt om je bloeddruk te verlagen), en spoorelementen zoals ijzer (dat voorkomt bloedarmoede).

Ook zit in groenten en fruit veel voedingsvezel. Dat is belangrijk om goed naar de wc te kunnen.
Bovendien zitten er in groente en fruit zogenaamde bio-actieve stoffen. Van deze stoffen denkt men dat ze belangrijk zijn bij het voorkomen van bepaalde ziekten, zoals hart- en vaatziekten en bepaalde soorten kanker. Hoe het precies werkt weten ze nog niet, maar er worden iedere dag nieuwe ontdekkingen gedaan die bewijzen dat groente en fruit echt heel
gezond zijn.

ZIJN ALLE GROENTEN EN FRUITSOORTEN EVEN GEZOND?

Dat kun je zo niet zeggen omdat elke groente/fruitsoort weer anders van samenstelling is. De ene soort bevat meer van het één en een andere soort weer meer van het ander. Meestal gaat het om een combinatie van stoffen die met elkaar zorgen voor een bepaald effect. 

ENERGIE

In groente en fruit zitten maar weinig calorieën. Je kunt er dus best wat van eten zonder er dik van te worden. In vergelijking met veel andere dingen zoals snoep of snacks heb je dus aan groente of fruit veel meer. Even een vergelijking:
• Een appel levert ongeveer 50 calorieën. Je moet ongeveer 14 minuten fietsen om dat te verbranden.
• Een gevulde koek levert 280 calorieën. Je moet wel 80 minuten (!!) fietsen om dat te verbranden.

Groente, fruit en het voorkomen van ziekten.

VOORKOMEN VAN BEPAALDE ZIEKTEN

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat het eten van groente en fruit ervoor zorgt dat je minder kans hebt om bepaalde ziekten te krijgen. Dit geldt vooral voor hart- en vaatziekten en een aantal vormen van kanker.
Als iedereen in Nederland elke dag 8 verschillende soorten groenten en fruit zou eten, kunnen per jaar ongeveer 5000 sterfgevallen door hart- en vaatziekten worden voorkomen.

Ook kunnen ongeveer 18.000 hartinfarcten en beroerten worden voorkomen. Bovendien zouden er ongeveer 2300 mensen minder sterven aan kanker. Ook is het eten van veel groente en fruit goed voor de bloeddruk. Verder zorgen voldoende groente en fruit ervoor dat je geen verstopping (obstipatie) krijgt.
Ook helpen ze overgewicht te voorkomen.

Groente en fruit leveren weinig calorieën en bevatten veel voedingsvezels. Deze zorgen ervoor dat je snel een vol gevoel hebt en dus minder snel weer gaat eten. Zo helpt het eten van veel groente en fruit om op gewicht te blijven.

HOEVEEL GROENTEN ETEN WE GEMIDDELD?

Negen van de tien mensen in Nederland eten te weinig groente en fruit. 

SMAAK

Er zijn mensen die zeggen dat ze groente en fruit niet zo lekker vinden. Die eten liever snacks en snoep. Maar er zijn zoveel verschillende soorten groente en fruit dat er altijd wel iets tussen zit wat je lust.

PRIJS

Andere mensen vinden groente en fruit duur, terwijl ze wel veel geld uitgeven aan ongezonde tussendoortjes, zoals chips en zoetigheid. 
Er is uitgerekend dat je per euro groente en fruit de meeste voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat zijn stoffen die je nodig hebt om gezond te blijven, zoals vitamines. Groente en fruit leveren per euro de minste calorieën; je wordt er dus niet dik van.

VOED JE LICHAAM MET GROENTEN, FRUIT EN BESSEN

De premium capsules bevatten de essentiële voedingsstoffen uit 30 verschillende soorten biologisch geteelde fruit en groenten waar het water, suiker en zout uitgehaald is. 

Dat geeft u alle plantenstoffen, vitaminen en mineralen die u nodig heeft om elke dag succesvol te laten verlopen en u prettig in uw vel te voelen

Ze helpen jou om aan de gestelde 7 porties groente en fruit per dag te komen en versterken daardoor het imuunsysteem, verhogen je stofwisseling, detoxen jouw lichaam en je krijgt meer energie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags: booster, juiceplus, juice plus, shake, complete, healthy lifestyle plan, plus recepten, chocolatebar, juice plus, virtual office, chocolate bar, chocolade bars, havermoutkoeken zonder suiker, havermoutkoek zonder suiker, havermoutkoekjes zonder suiker, havermout koekjes zonder suiker, juice fruit, shake plus, plus producten,
alcoholvrije sangria, virtual office juice plus, juice plus capsules, bessencapsules, premium capsules, shakes, shakes vanille, shakes chocolade, afvallen, gezond afvallen, gezond afslanken, afslanken zonder dieet, weight watchers, sonja bakker, keto, keto dieet, koolhydraatarm, koolhydraatarm dieet, geen dieet afvallen, 5 kilo afvallen, 10 kilo afvallen, 15 kilo afvallen, snel afvallen, afvallen zonder dieet, afvallen met shakes, gezonde shakes, voedingsplan, afvallen met voedingsplan, afvallen voedingsplan, afvallen voorbeeldmenu’s, gezond afvallen shakes, afvallen juice plus, afvallen met juice plus, juice plus booster, juice plus bessencapsules, juice plus premium capsules, juice plus shakes vanille, juice plus shakes chocolade, juice plus towergarden, juice plus booster prijs, booster prijs, bessencapsules prijs, premium capsules prijs, shakes prijs, juice plus shakes prijs, juice plus bessencapsules prijs, juice plus premium capsules prijs, juice plus fruit groenten capsules prijs, juice plus booster prijs, juice plus towergarden prijs, juice plus shakes vanille prijs, juice plus shakes chocolade prijs, juice plus shakes bestellen, juice plus booster bestellen, juice plus  bessencapsules bestellen, juice plus  premium capsules bestellen, juice plus  groeten fruit capsules bestellen, juice plus  shakes vanille bestellen, juice plus shakes chocolade bestellen, juice plus afvallen, juice plus afslanken ,juice plus voedingsplan, juice plus downloaden, juice plus gratis, juice plus prijs, juice plus bestellen, juice plus aanbieding, juice plus korting, juice plus aktie, juice plus complete, juice plus shakes, complete by juice plus, juice plus gummies, juice plus, complete nutrition, virtual office juice plus, juice plus virtual office, garden tower juice plus, tower garden juice plus, juice plus tower garden, tower garden by juice plus, juiceplusvirtualoffice, juice plus vitamins, juice plus gummies, juice plus login, juice plus customer service, vegetables capsules, complete by juice plus, juice plus complete, complete juice plus, juiceplusvirtualoffice login, juice protein, juice plus virtual office login, juice plus, juice plus virtual office, juice plus uk, juice plus shakes, juice plus boosters, juiceplusvirtualoffice, juice plus login, complete by juice plus, juice plus office, juice plus berry capsules, berry capsules juice plus, juiceplusvirtualoffice login, juice plus virtual office login, juice plus virtual office log in, juice plus diet, juice plus complete, juice plus for weight loss, juice plus weight loss, berry capsules, berry capsule, juice plus, complete, schakschuka rezept, juice plus virtual office, virtual office juice plus, complete juice plus, juice plus complete, uplift, juiceplusvirtualoffice, juice plus office, alkoholfreier eierlikör, fruit juice, juice plus nsa, juiceplus nsa, nsa juice plus, shakshuka original, omega juice
power foods, powerfoods, juice plus kapseln