Het Body Transformation Programma

Wij hanteren een gezonde manier, zonder uithongering en 100% natuurlijk.

Dit is  geen crashdieet maar een Healthy Lifestyle programma, dus wanneer je met ons programma klaar bent zal je jouw gewicht kunnen behouden, dat is het uiteindelijke doel

Ik werk absoluut niet met diëten daar sta ik zelf niet achter omdat wij vaak aankomen en wij leren niet precies hoe wij gezond gewicht kunnen verliezen en vooral het behouden zonder streng met jezelf te zijn.

Wij werken met het Body Transformation programma waarin gezonde voeding op nummer 1 staat en uithongering niet voorkomt. Het is een bekend programma die je makkelijk op weg helpt bij het starten met een nieuwe gezonde levensstijl.

Het Body Transformation System is een exclusief programma met wetenschappelijk ontworpen producten om jouw Body Transformation te ondersteunen door:
• Ondersteuning van energieverbruik
• Bevordering van gewichtsbeheersing
• Vetverbranding
• Hulp aan de lever om het lichaam te reinigen

Het programma

Het programma bestaat uit een voedingspan van gezond en budgetproof eten en een simpel 3 stappen systeem wat bestaat uit 3 producten die samen het beste effect hebben.
Tijdens het programma leer je hoe jij jouw gewicht op lange termijn zelf kunt beheren: Je leert over de verschillende voedingscategorieën en hoe je die kunt gebruiken om je gewicht op lange termijn zelf te beheersen.

De kickstart, een vetverbrandingsfase en een voedingsplan zijn inbegrepen. Het is een makkelijk programma waarbij je gewoon normaal blijft eten! (Geen maaltijd vervangers dus).
Dit programma is klinisch bewezen en al 2 jaar op een rij uitverkozen tot het nr 1 afslankprogramma!

Daarnaast moedigen wij natuurlijk iedereen aan om dagelijks in beweging te komen, en balans blijft belangrijk , fysieke activiteiten. Het kan dus een grote wandeling zijn maar het kan ook bijvoorbeeld Yoga zijn of een Full Body work out.
Vanuit onze programma’s is 20 % beweging of sport.

Daarnaast hebben wij er voor gekozen om met hoog kwalitatieve hulpmiddelen te werken. Met deze producten zal je makkelijker je doel bereiken, je hebt minder cravings/trek in lekkere dingen en minder tot geen hongergevoel.
We zetten gezonde voeding op 1 (gezonde levensstijl) en wij gebruiken hierbij onze producten om het proces makkelijker te maken en haalbaar. 

Met de hulpmiddelen die wij gebruiken gaat het je cravings tegen, dus geen honger tussendoor. geen trek in snacken.

Je zal snel merken dat afslanken met het programma helemaal niet moeilijk is.

Samengevat:


Wij werken samen aan je voeding (gezonde levensstijl) , we gaan langzaam meer bewegen en wij gebruiken hierbij onze producten om de proces makkelijker te maken.

We zijn er om je te begeleiden op jouw pad naar gezondere eetgewoonten*, meer lichamelijke activiteit* en naar wat extra hulp van het Body Transformation System.

We loodsen je door ons programma van 3 maanden, inclusief een voedingsplan, recepten, fitnessroutines, trackingtools en meer informatie over onze producten – allemaal ontworpen om je te helpen op schema te blijven en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen.

Body Transformation community

Als je op zoek bent naar nog meer ondersteuning, sluit je dan aan bij onze Body Transformation community op Facebook waar je nuttige informatie vindt zoals instructievideo’s, heerlijke recepten en inspirerende verhalen!

EXTRA’S: 

Je krijgt hiernaast het volgende helemaal GRATIS bovenop, zodat je z.s.m. je doel kan bereiken:

  • Voedingsplan voor een blijvende gezonde lifestyle
  • Innovatieve app zodat je makkelijk vanaf je mobiel in het voedingsplan kan kijken
  • Complete weekmenu’s die je kan volgen
  • Gezonde recepten voor ieder budget
  • Online coaching
  • Exclusieve levenslange toegang tot de supportgroep voor klanten
  • Permanente toegang tot onze Live Clean Tribe groep, ook na afloop van jouw programma.

 

Stap 1 SKINNY IN A BOTTLE
We noemen het ook wel ‘skinny in a bottle’ omdat 1 eetlepel per dag je vet verbrand! Het remt de opslag van vetten, zorgt ervoor dat de vetcellen sneller krimpen en bouwt sneller droge spiermassa op. Dit komt door de toevoeging van CLA. Ook biedt het een geweldige verzorging voor je huid van top tot teen door de toevoeging van de collageen! Het is beschikbaar in de smaken mango, vanille, chocolade, kokos-lime en blueberry.

Stap 2 METABOLISM BOOST
Een metabolsime verhogende capsule die je 2x per dag in neemt. Deze versnelt je stofwisseling waardoor je lichaam beter in staat is vetten en calorieën sneller en effectiever te verbranden! (Ook op de moeilijkere plekken). Ook zorgt de capsule voor een verminderde eetlust, verminderde trek in zoetigheid , meer energie, betere focus en nog vele andere voordelen die helpen bij het creeren van een calorieentekort!

Stap 3 ACTIVATE YOUR BODY
Een maandelijkse, 3-daagse reinigingskuur ontworpen om je spijsverteringsstelsel weer op gang te helpen met gemberwortel die bijdraagt aan een normale spijsverteringsfunctie en Mariadistel om de lever te helpen het lichaam te reinigen. 3-daagse reinigingskuur met gemberwortel die je spijsvertering een kickstart geeft. Meng één pakje met 250 ml water. Neem één pakje per dag gedurende drie opeenvolgende dagen per maand.  

FAQ

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 90 dagen. Elke maand krijg jij een pakketje voor 1 maand. 

Kan ik eerder stoppen?

Ja zeker, als jij na 1 maand wil stoppen, krijg jij geen vervolgpakketten meer. Geef dit dan even door per e-mail.

Wat kost het?

Het programma kost 128,= per pakket inclusief verzendkosten.

Hoeveel kan ik ermee afvallen?

Elk lichaam is verschillend, maar het gemiddeld ligt op 0,5 kg-1 kg per week. In het begin zal het sneller gaan, daarna is het gemiddeld 0,5 kg. per week. Onthoud dat snel afvallen nooit goed is. Langzaam afvallen is vaak beter voor een langdurig resultaat.

Bestel jouw programma hier: